Un lugojean, urmărit general pentru tâlhărie, a împușcat un polițist

Polițiștii timișeni sunt în alertă după ce un agent de poliție a fost împușcat, în timpul serviciului.

Polițistul, în vârstă de 43 de ani, de la Poliția Recaș, făcea parte dintr-un dispozitiv organizat pentru depistarea unei mașini date în urmărire, în localitatea Izvin.

Polițistul a fost împușcat în piept și în gât și și-a dat ultima suflare în brațele medicilor.

Conform polițiștilor, bărbatul care a împușcat polițistul este un lugojean, Ionel Marcel Lepa, de 47 de ani, care era căutat pentru executarea pedepsei cu închisoarea pentru tâlhărie.

Acesta are 1,85 metri înălțime, frunte lată, nasul drept, ochi căprui, gura mică, bărbie ascuțită, ten deschis, păr șaten, sprâncene arcuite și o corpolență atletică.

Cei care îl văd sunt rugați să sune la numărul de urgență 112 și să păstreze distanța, suspectul fiind înarmat și foarte periculos.

Polițiștii de la Serviciul de Investgații Criminale din IPJ Timiș, împreună cu zeci de luptători de la trupele speciale de intervenție și jandarmi au pornit în urmărirea agresorului.

 

Lugoj Expres Un lugojean, urmărit general pentru tâlhărie, a împușcat un polițist urmărit general tupe speciale tâlhărie Recaș polițist împușcat luptători lugojean Izvin înarmat alertă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.