Un lugojean luptă în Gala OSS Fighters, de la Mamaia

Un sportiv din Lugoj va lupta în cea de-a patra ediție a galei de sporturi de contact OSS Fighters, care are loc în această seară, la Mamaia.

OSS Fighters este un concept inovativ dedicat sporturilor de contact, care îmbină sportul cu spectacolul și oferă lupte pe reguli de K-1, între sportivi din România și din străinătate.

Printre luptătorii care vor urca în ring la Mamaia se va afla și luptătoul lugojean David Tarusi, care va lupta cu Costin Gorănel (Gym Ploiești), ambii luptători fiind descoperiți în cadrul campaniei „Se caută un supergreu”.

În cadrul galei vor avea loc 15 partide pe reguli de K-1. În main-eventul galei se vor lupta românul Amansio Paraschiv cu italianul Rosario Presti, pentru centura mondială superkombat, la categoria 72,5 kg.

Show-ul  include, pe lângă cele 15 meciuri ale galei și campania de selecție „Se caută un supergreu”, și prezentarea filmului „Back2Back”, în care se vor regăsi și scene reale din OSS Fighters 4 și în care joacă personaje celebre ale sportului de contact din România, precum Ionuț Iftimoaie, Sandu Lungu sau Alex Filip.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.