Un lugojean care și-a agresat fosta concubină a fost reținut de polițiști

Polițiștii Municipiului Lugoj au reținut un bărbat, în vârstă de 34 de ani,  bănuit de săvârșirea mai multor infracțiunii.

„În fapt, la data de 13.04.2023, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Lugoj au fost sesizați de o femeie, în vârstă de 28 de ani,cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zilei, fostul concubin, în vârstă de 34 de ani, ar fi agresat-o fizic. De asemenea, bărbatul ar fi pătruns în locuință fără permisiunea femeii, distrugând ușa”, au anunțat reprezentanții IPJ Timiș, menționând că polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, constatând că cele sesizate se confirmă.

Bărbatul a fost condus la sediul Poliției Municipiului Lugoj pentru audieri, iar în urma probatoriului administrat în cauză acesta a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de „lovire sau alte violențe”, „violarea de domiciliu” și „distrugere”.

De asemenea, față de acesta a fost emis un ordin de protecție provizoriu, prin care i se interzice să se apropie la o distanță mai mică de 100 m față de femeie, domiciliul sau locul de muncă al acesteia.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș, cercetările fiind continuate în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.