Un elev de la HasdEU, premiul I la istorie virtuală

La Colegiul Național Bănățean din Timișoara a avut loc, la sfârșitul săptămânii trecute, faza județeană a concursului „Istorie și societate în dimensiune virtuală”.

Participanții la acest concurs au trebuit să realizeze un sit sau o aplicație pe o temă istorică.

La acest concurs, elevul Bogdan Horațiu Suciu, din clasa a XI-a A, de la Liceul Teoretic „Iulia Hasdeu” din Lugoj, s-a înscris la secțiunea Istorie / Subsecţiunea I A – Istorie „Pagini Web” și a obținut locul I cu site-ul „Monarhia în România”

În urma obținerii acestui rezultat, elevul lugojean va reprezenta județul Timiș la faza națională a acestui concurs, care se va desfășura la Târgu Mureș, în iunie 2019.

De pregătirea elevului s-au ocupat profesorii Ladislau Torok (informatică) și Horațiu Suciu (istorie). Secțiunea din site cu titlul Regii României la Lugoj a fost realizată cu sprijinul lui Oliviu Gaidoș, de la Muzeul de Istorie din Lugoj.

Lugoj Expres Un elev de la HasdEU, premiul I la istorie virtuală Regii României Premiul I monarhia în România Lugoj Liceul Teoretic „Iulia Hasdeu” Lugoj istorie virtuală Hasdeu faza națională concurs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.