Un decan în PNL Lugoj. Sorin Blaj s-a alăturat proiectului prezentat de Claudiu Buciu

De când Claudiu Buciu a preluat șefia PNL Lugoj, în organizația lugojeană s-au înscris peste 170 de noi membri.

Printre oamenii de valoare care au decis să se alăture proiectului prezentat de Claudiu Buciu este și Sorin Blaj, președintele Senatului Universității Europene Drăgan, care este și decanul Facultății de Științe Economice.

“Ne face cinste faptul că domnul Sorin Blaj s-a înscris în Partidul Național Liberal. Un produs exclusiv al Lugojului, un om care și-a construit cariera cu răbdare și trudă. Astăzi ne reprezintă în fruntea Universității Europene Drăgan, luptând pentru continuarea frumosului vis al profesorului Iosif Constantin Drăgan! Sperăm că, alături de dânsul vom construi temeliile unui Lugoj modern și pregătit pentru viitor”, a declarat Claudiu Buciu, președintele PNL Lugoj.

După cum a anunțat liderul liberalilor lugojeni, de când a preluat șefia organizației peste 170 de persoane s-au înscris în partid, înregistrându-se doar 11 demisii.

“Am înregistrat un număr de 11 demisii din partid, din partea unor tineri din organizația de tineret. Încă nu le-am aprobat, pentru că aș vrea să discut cu acești tineri pentru a vedea care sunt cauzele pentru care doresc să plece din partid și dacă nu putem să îndreptăm aceste cauze pentru care au ales să își depună demisia”, a spus Claudiu Buciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.