Un braconier din Fârdea, vizitat de polițiști. Vezi ce au găsit la percheziție

În baza autorizaţiei emise de Judecătoria Făget, poliţiştii orașului Făget și cei din cadrul Secției 10 Rurale Făget au efectuat, în cursul zilei de ieri, o percheziție domiciliară pe raza comunei Fârdea.

„În fapt, poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat, de 44 de ani, ar deține la domiciliu arme confecționate artizanal. În urma percheziției, de la domiciliul bănuitului au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor o armă confecționată artizanal, mai multe cartușe cu alice, două lanterne pentru braconaj și o capcană din metal pentru mamifere mari. Bunurile ridicate au fost predate Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase în vederea expertizării”, au anunțat reprezentanții IPJ Timiș.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuitului.

Lugoj Expres Un braconier din Fârdea, vizitat de polițiști. Vezi ce au găsit la percheziție ppercheziție Polițiști Fârdea Făget dosar penal capcană braconier armă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.