Un bărbat s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc, din Lugoj

Un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din Lugoj, a recurs la un gest extrem.

Bărbatul locuia într-un bloc din cartierul Cotu Mic și de mai multe zile era tare abătut. Astăzi, la amiază, barbatul a avut un comportament mai ciudat, astfel că concubina acestuia a solicitat ajutorul medicilor.

La sosirea echipajului de la ambulanță și a polițiștilor, bărbatul a devenit mai cooperant și a acceptat să ia un calmant și să meargă la spital. Le-a spus medicilor că merge să își schimbe hainele, dar s-a aruncat în gol de la etajul 4.

Echipajul de la ambulanță a încercat să-l resusciteze, însă, în final, a trebuit să constate decesul bărbatului.

Un comentariu la „Un bărbat s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc, din Lugoj

  • 7 iunie 2020 la 11:08
    Permalink

    pe facebook pe lugojanul daca intri de pe alt cont nu se pot citi mesajele despre sinucidere ce au de ascuns nu am vrut decat sa transmit ce am vazut adevarul realitatea si astia ascund tot asa am ajuns!!!!!!!!!!!!!!!ca cand sa sinucis nu se respecta ora de liniste cineva taia iarba pe camp politia fiind indiferenta ca nu se respecta ora de liniste! si ca locuia cu chirie in bl28a din Cotul Mic avea 4 copi sia pierdut locul de munca! pe fundal se aud niste tampiti care taie iarba fara rusine de cateva ore cred ca sunt autori morali al sinucideri! pe fond ca 2 ap. din apropiere sunt renovate iar cu zgomot infernal in aceasta perioada!! cine naiba i pune sa taie iarba pe camp!!! https://www.youtube.com/watch?v=f3NSsYNMug0

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.