Turneu internațional de baschet, la Lugoj

După foarte mulți ani, Lugojul va fi gazda unuia dintre cele mai răspândite și spectaculoase sporturi de pretutindeni: baschetul.

Sâmbătă, 10 iunie 2017, în Sala Sporturilor ,,Lavinia Miloșovici”, cu începere de la ora 10.oo, se va desfășura un Turneu Internațional de Baschet, dedicat echipelor de old boys, alcătuite nu din sportivi mai bătrâni, ci doar cu mai multă experiență!

Va fi un turneu interesant, cu echipe participante din Serbia (Pančevo, Novo Selo și Kovačica) și România (din Timișoara și echipa gazdă, Old Boys Lugoj), formate din foști jucători de baschet la diferite nivele, care au rămas în suflete, peste ani, cu această enormă pasiune pentru sportul de sub panouri.

Trebuie menționat că acest turneu face parte dintr-un circuit care a debutat acum mai mulți ani și în care, pe rând, gazde sunt echipe de old boys din Timișoara, Cluj, Oradea, Arad, Satu Mare, Lugoj (România), Pančevo, Vîrșeț, Novo Selo și Kovačica (Serbia).

Echipa Old Boys Lugoj va fi formată din jucătorii Cristian Gogu, Stelian Vega, Cătălin Stancu, Ciprian Cârlig, Tudor Trăilă, Carol Blăjan, Csatári Sándor și Sorin Micșa.

Organizatorii turneului sunt Liceul Tehnologic ,,Aurel Vlaicu”, Primăria Municipiului Lugoj și Old Boys Lugoj.

Lugoj Expres Turneu internațional de baschet, la Lugoj turneu internațional Pančevo Old Boys Lugoj old boys Novo Selo Lugoj Kovačica baschet

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.