Tur ghidat prin Lugoj, de Ziua Mondială Art Nouveau: „Case care au fost, case care sunt”

Muzeul de Istorie, Etnografie și Artă Plastică Lugoj organizează joi, 10 iunie, de Ziua Mondială Art Nouveau, un tur ghidat prin Lugoj sub genericul „Case care au fost, case care sunt”, realizat de muzeograful Cristian Oliviu Gaidoș.

„Parte din strategia implicării comunitare a instituției noastre, proiectul este menit a aduce în prim-plan istoria clădirilor în stil Secession vienez ce marchează, de peste un secol, contextul arhitectural lugojean –  o acțiune dedicată Zilei Art Nouveau, sărbătorită anual pe 10 iunie”, transmit reprezentanții Muzeului de Istorie, Etnografie și Artă Plastică Lugoj.

În funcție de numărul de participanți vor fi programate două grupuri: primul la ora 10.00, iar cel de-al doilea, la ora 16.00. Punctul de întâlnire al participanților este Teatrul Municipal „Traian Grozăvescu”.

Lugoj Expres Tur ghidat prin Lugoj, de Ziua Mondială Art Nouveau: "Case care au fost, case care sunt" Ziua Art Nouveau tur ghidat patrimoniul arhitectural lugojean Muzeul de Istorie Etnografie și Artă Plastică Lugoj Lugoj istoria clădirilor Case care sunt case care au fost

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.