Trofeu de Excelență pentru mezzosoprana Aura Twarowska

Aura Twarowska, renumita mezzosoprană din Lugoj, care a cântat pe cele mai mari scene de operă ale lumii, a fost distinsă cu Trofeul de Excelență, la Festivalul „Classics for Pleasure”, desfășurat în perioada 15-17 august, la Sibiu.

Mezzosoprana Aura Twarowska a primit distincția „pentru întreaga carieră artistică și pentru promovarea valorilor românești în țară și în străinătate”.

La „Classics for Pleasure”, cel mai mare festival clasic în aer liber din Ardeal, organizat de Elite Art Club pentru Unesco, mezzosoprana Aura Twarowska a încântat publicul aflat în Piața Mare din Sibiu cu câteva arii interpretate în cadrul tradiționalului concert „Proms of Delight”, susținut împreună cu soprana Paula Iancic și tenorul Mihai Urzicana, acompaniați fiind de Orcestra Filarmonicii din Sibiu, dirijată de Junping Qian.

Lugoj Expres Trofeu de Excelență pentru mezzosoprana Aura Twarowska trofeu de excelență Sibiu Proms of Delight mezzosoprana Lugoj festival clasic festival concert Classics for Pleasure carieră artistică Aura Twarowska Ardeal

(Foto: Facebook/Aura Twarowska)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.