Trend ascendent! Cazuri noi de COVID-19, la Lugoj

Numărul cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2 crește îngrijorător, la Lugoj.

Autoritățile au anunțat că, în ultimele 24 de ore, au mai fost înregistrate trei cazuri de COVID-19 la Lugoj, după ce, miercuri, au fost confirmate alte 5 cazuri în rândul beneficiarilor Centrului de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Lugoj, unde există un focar activ și numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus este de 21 (6 angajați și 15 beneficiari).

În județul Timiș, în ultimele 24 de ore au fost confirmate 61 de cazuri de COVID-19, astfel: Timișoara – 38 , Izvin (Recaș) – 4, Lugoj – 3, Giroc – 2, Bara – 2, Checea – 1, Obal (Ciacova) -1, Lenauheim – 1, Cornești (Orțișoara) -1, Buziaș – 1, Diniaș – 1, Alioș (Mașloc) – 1, Fârdea – 1, Gătaia – 1, Periam – 1, Ghiroda – 1, Variaș -1.

În spitalele din județ se aflau internate, în această dimineață, 181 de persoane cu COVID-19, dintre care 14 la Terapie Intensivă.

Din păcate, la nivelul județului Timiș, în ultimele 24 de ore s-au înregistrat și 3 decese ale unor persoane cu COVID-19  (114 decese în total de la începutul pandemiei).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.