Trei persoane reținute în urma unor percheziții în apropiere de Lugoj. Polițiștii au găsit arme și droguri

Polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Lugoj, împreună cu polițiștii municipiului Lugoj și Secției 5 Poliție Rurală Belinț, au efectuat marți, 29 martie, 4 percheziții domiciliare în localitatea Darova.

Au fost puse în executare 3 mandate de aducere. Polițiștii lugojeni au efectuat activitățile în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de “nerespectarea regimului armelor și munițiilor”. Activitățile au vizat 4 persoane cu vârste cuprinse între 26 și 65 de ani.

În urma efectuării perchezițiilor au fost indisponibilizate o armă confecționată artizanal, o armă cu glonț, o armă cu aer comprimat, un pistol cu butoiaș, o țeavă metalică de armă, un pat de lemn pentru armă, un uluc de lemn pentru armă, un dispozitiv din metal cu formă de pistol, prevazut cu mecanism de percuție, 14 cartușe, 12 tuburi de cartușe percutate, o cutie cu 10 alice, mai multe trofee de colți și pinteni de animale.

De asemenea, la una dintre locații a fost descoperită o materie vegetală mărunțită și semințe, 3 plante și 17 ramuri puse la uscat ce par a fi cannabis.

Trei bărbați, în vârstă de 26, 51 și 65 de ani, au fost conduși la sediul poliției din Lugoj pentru audieri, aceștia  fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timis.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Actiuni Speciale Timiș și jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Timiș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.