Trei elevi de la Liceul Teoretic „Coriolan Brediceanu”, calificați la Olimpiada Națională

Elevii Liceului Teoretic „Coriolan Brediceanu” din Lugoj au obținut noi rezultate de excepție la faza județeană a olimpiadelor școlare, încununate cu premii și calificări la Olimpiada Națională.

În 11 martie 2022, la Liceul Pedagogic „Carmen Sylva”, din Timișoara, a avut loc etapa județeană a Olimpiadei de Limba şi literatura română „Lectura ca abilitate de viaţă”. Liceul Teoretic „Coriolan Brediceanu” a fost reprezentat, la nivelul II, de eleva Medeea Vuia, din clasa a XII-a C, pregătită de prof. dr. Ela Iakab,  care a obţinut Premiul I şi calificarea la etapa naţională a acestei compeţii, iar eleva Ariana Adeline Murgoi, din clasa a XI-a D, pregătită de prof. dr. Aurelia Mihaela Bînă, a fost răsplătită cu Mențiune.

În 12 martie 2022, s-a derulat, la Liceul Teoretic „Jean-Louis Calderon” din Timișoara, etapa județeană a Olimpiadei de Limba franceză, la care Liceul Teoretic „Coriolan Brediceanu” a fost reprezentat la nivelul claselor IX-XII de elevii Eusebiu Jiurjiu, Luiza Hațegan, Denisa Ciorega, Alexia Sîrbu și Maia Toma. Toți au obținut rezultate deosebite, făcând cinste şcolii lugojene. Au fost răsplătiți cu premii: Eusebiu Jiurjiu Premiul I și calificare la etapa națională, care se va desfășura la Craiova, Luiza Hațegan Premiul III și Denisa CioregaMențiune. Elevii au fost pregătiți de prof. Maria Pacurar.

În 13 Martie 2022, s-a desfășurat la Liceul Teoretic „Grigore Moisil”, din Timișoara, etapa județeană a Olimpiadei de Informatică, la care elevul Edward-Christian Seracovanu, pregătit de prof. Ramona Dejica, de la Liceul Teoretic „Coriolan Brediceanu” și prof. Cristian Vida, de la Clubul Copiilor Lugoj, a obținut un rezultat excelent: Locul I şi s-a calificat la etapa naţională (rezultat înainte de contestaţii).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.