Trei eleve cu COVID-19, la Liceul Teoretic „C. Brediceanu”! Cursurile se vor desfășura online

Consiliul de Administrație al Liceului Teoretic „Coriolan Brediceanu” din Lugoj a hotărât, astăzi, ca unitatea de învățământ să intre, practic, în scenariul roșu, iar cursurile să se desfășoare exclusiv online, în următoarele două săptămâni.

Hotărârea a fost luată după ce trei eleve, două din clasa a XI-a și una din clasa a XII-a, au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS CoV-2.

”În această săptamână au fost depistate pozitiv cu virusul COVID-19, două eleve din clasele a XI-a (clase diferite) și o elevă din clasa a XII-a. Chiar dacă elevele au participat online la cursuri în această săptămână, consiliul de administrație al liceului, întrunit astăzi, sâmbătă, 17 octombrie, a hotărât, conform legislației în vigoare, ca toate activitățile să se desfășoare online în săptămânile 19-23 octombrie și  26-30 octombrie (săptămâna cu Școala Altfel). Sperăm că după aceste două săptămâni ne vom putea relua activitatea în incinta liceului. Hotărârea Consiliului de Administrație va fi trimisă și Inspectoratului Școlar Județean spre aprobare”, a anunțat prof. dr. Aurelian Sima, directorul Liceului Teoretic „Coriolan Brediceanu” din Lugoj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.