Tragedie pe șosea! Un tânăr a murit decapitat într-un accident teribil, provocat de un minor care a intrat cu tractorul pe contrasens

Un teribil accident de circulație a avut loc, luni seara, în jurul orei 22, pe DJ 609, între localitățile Bethausen și Cladova.

Conform polițiștilor, un tractor, condus de un tânăr în vârstă de 16 ani, care se îndrepta spre localitatea Cladova, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism, la volanul căruia se afla un tânăr în vârstă de 25 de ani, care circula regulamentar.

În urma impactului deosebit de violent, autoturismul s-a transformat într-un morman de fiare, iar șoferul acestuia a murit decapitat.

În autoturism se afla și fratele geamăn al șoferului, care a fost rănit grav. De îngrijiri medicale a avut nevoie și tânărul de 16 ani, care a urcat la volan deși nu avea permis pentru a conduce tractorul.

Pompierii au anunțat că accidentul a fost urmat de un incendiu, la fața locului intervenind Detașamentul din Lugoj, cu o autospecială de primă intervenție și comandă, un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spună și un echipaj SMURD.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări într-un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.