Tradiția continuă! Se înființează un cor de copii în cadrul Academiei de Arte „Lugoj Clasic”, la inițiativa mezzosopranei Aura Twarowska

Mezzosoprana Aura Twarowska, cetățean de onoare al municipiului Lugoj, dorește să înființeze, împreună cu autoritățile locale, un cor de copii, în cadrul Academiei de Arte „Lugoj Clasic”, din dorința continuării tradiției Lugojului de oraș al muzicii, al marilor compozitori și al corurilor.

Conducerea muzicală a corului va fi asigurată de prof. Claudia Crețiu, iar inițierea în tehnica de cânt de către mezzosoprana Aura Twarowska.

“Participarea este gratuită, proiectul Academia de Arte „Lugoj Clasic” este finanțat din bugetul local al municipiului Lugoj și de AC Enthousiasmos. Pentru înscriere, vă rugăm să trimiteți un mail la adresa claudiacretiu@gmail.com. Cei înscriși vor primi, ulterior, detalii referitoare la începerea repetițiilor (dată, loc etc…). acest prim proiect se va concretiza într-un concert al corului la Universitatea Europeană “Iosif Constantin Drăgan”, în data de 30 septembrie 2022”, a anunțat Diadra David, PR al Academiei de Arte „Lugoj Clasic”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.