Toată lumea la sală! CSM Lugoj joacă pentru calificarea în finala primei ligi de volei

Iubitorii voleiului sunt așteptați miercuri, 19 aprilie, la Sala Sporturilor „Ioan Kunst Ghermănescu”, pentru a susține voleibalistele de la CSM Lugoj în confruntarea cu CSM Târgoviște, cel de-al doilea joc din semifinalele Diviziei A1.

În prima partidă, disputată în deplasare, CSM Lugoj s-a impus cu 3-2 și are nevoie de încă o victorie pentru a evolua, în premieră, în finala campionatului național și calificarea în Champions League.

Meciul cu CSM Târgoviște va avea loc de la ora 18:30, iar susținerea publicului poate fi decisivă în obținerea victoriei.

„PESTE TOT AŢI FOST CU NOI… acum iar avem nevoie de VOI! Acesta este Meciul! Unul care nu mai are nevoie de nici o prezentare, ci doar de prezenţa voastră. Cu voi suntem mai puternici, cu voi suntem o echipă mare, cu voi putem face orice. E un joc care pleacă de la 0-0, victoria de la Târgovişte nu contează. Veniţi să fiţi superputerile noastre în meciul de miercuri, aripile ce ne pot ajuta să zburăm şi mai sus de atât. Pentru că vă aminţiti, totul este pentru suporteri. NIMĂNUI, DOAR SUPORTERILOR… aşa spunem de fiecare dată. Hai să fim împreună miercuri, de la ora 18,30, la sala I.K. Ghermănescu, la semifinala cu CSM Târgovişte”, este mesajul transmis de clubul lugojean.
Intrarea în sală se va face de la ora 17:00.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.