Toamnă cu noroc! După contestații au mai promovat Bacalaureatul doi liceeni din Lugoj

Încă doi liceeni din Lugoj, care au susținut Bacalaureatul în această toamnă, au reușit să promoveze examenul după contestații.

Ambii candidați (unul de la Colegiul Tehnic „Valeriu Braniște” și celălalt de la Liceul Tehnologic „Aurel Vlaicu”) au contestat notele primite inițial la Limba și literatura română.

Candidatul de la Colegiul Tehnic „Valeriu Braniște” a primit inițial nota 5, iar după contestație i-a fost crescută nota la 5,8, astfel că a promovat examenul cu media 6,01, ridicând la șase numărul liceenilor de la Braniște (din 49 de candidați înscriși) care au luat Bacalaureatul în această toamnă.

Candidatul de la Liceul Tehnologic „Aurel Vlaicu” a obținut nota 6 la recorectarea lucrării, nota fiindu-i crescută cu 0,5 puncte, suficient ca să promoveze examenul cu media 6,06 și să ridice la doi numărul liceenilor de la acest liceu care au promovat Bacalaureatul în sesiunea de toamnă.

Pe Lugoj a crescut astfel și procentul promovaților, cu 1,61%, ajungând de la 21,77%, cât a fost înainte de contestații, la 23,38%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.