Tentativă de sinucidere, cu două încercări, încheiată la spital

O femeie, în vârstă de 34 de ani, a încercat să se sinucidă de două ori în decurs de câteva ore, fiind salvată de un cetățean, apoi de un echipaj de jandarmi.

Femeia, din Ucraina, dar care locuiește de mai mulți ani în România, a vrut să se arunce, miercuri, la orele amiezii, de pe pasajul de pe strada Buziașului, din Lugoj, dar a fost oprită de un cetățean, care trecea prin zonă și care a alertat autoritățile.

„Poliţiştii Municipiul Lugoj au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că pe pasarela de pe strada Buziaşului din municipiu se află o femeie care manifestă un comportament agitat, existând posibilitatea intenţiei de a se sinucide. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, constatând faptul că o femeie de 34 de ani, din Ucraina, ar fi avut intenţia de a se sinucide, însă, din fericire, a fost salvată de un cetăţean”, a anunțat IPJ Timiş.

Femeia a fost transportată la spital, întrucât avea un comportament agitat, ulterior fiind dusă la sediul poliţiei pentru audieri.

În urma examinării medicale, a reieşit că aceasta prezenta vânătăi pe corp, ea declarând poliţiştilor că ar fi căzut în timp ce mergea cu bicicleta, în urmă cu câteva zile.

După ce a plecat de la sediul poliţiei, femeia ar mai fi avut o tentativă similară, fiind observată de un echipaj de jandarmi.

“După finalizarea verificărilor, aceasta a plecat împreună cu concubinul său spre adresa de domiciliu, iar la semaforul de la intersecţia străzilor Bucegi cu Nicolae Titulescu, în timp ce autoturismul era în mişcare, a deschis portiera cu intenţia de a coborî din acesta, situaţie surprinsă de către un echipaj de jandarmi”, au precizat reprezentanții IPJ Timiş.

“Astăzi, cu puţin timp în urmă, în localitatea Lugoj, colegii noştri, Sebastian şi Cristian, au împiedicat o femeie care prezenta urme de lovituri pe corp, să se arunce de pe pasajul rutier, strada Buziaşului, pasaj ce trece peste căile ferate. Totul s-a întâmplat ca în filme. O maşină a oprit brusc în apropierea pasajului şi, sub ochii colegilor noştri, portiera din stânga maşinii se deschide, iar o tânără femeie aleargă spre pod. Intuiţia colegilor noştri i-a făcut pe aceştia să o ajungă din urmă şi să o oprească la timp. În prezent, femeia se află pe mâini bune, în grija medicilor”, a transmis Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș.

Poliţiştii au întocmit un proces-verbal de internare nevoluntară, femeia fiind transportată la o clinică de psihiatrie din municipiul Timişoara, în vederea internării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.