Tentativă de omor! Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost bătut crunt. Două persoane au fost arestate

Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost bătut crunt de mai multe persoane, în localitatea Măguri, aparținătoare municipiului Lugoj.

Conflictul a început în Lugoj, vineri seara, între un bărbat, agent de pază la o sală de jocuri, și mai multe persoane din Măguri.

După o primă repriză de agresiuni în fața sălii de jocuri, scandalul a continuat la Măguri, unde a avut loc o bătaie generală în urma căreia un bărbat a fost lovit în zona capului cu obiecte din lemn și a ajuns în stare gravă la spital.

Conflictul a fost aplanat doar după intervenția polițiștilor lugojeni, care au condus la audieri mai multe persoane, iar sâmbătă, 24 iunie, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de două persoane:

  • inculpatul V.M.J., sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativa de omor, prevăzută de art. 32 C.p. rap. la art. 188 alin.1 C.pen. și tulburarea liniștii și ordinii publice , prevăzută de art.371 C.pen;
  • inculpatul V.I., sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativa de omor, prevăzută de de art. 32 C.p. rap. la art. 188 alin.1 C.pen. și tulburarea liniștii și ordinii publice , prevăzută de art.271 C.pen.

„În fapt, s-a reținut că în data de 23.06.2023, jurul orei 21:30, cei doi inculpați – localnici din satul Măguri, județul Timiș, au intrat în conflict cu alte persoane venite cu un autoturism în localitate pe fondul unor neînțelegeri anterioare care au avut loc în municipiul Lugoj. Folosind unele obiecte contondente, în timpul agresiunilor, cei doi inculpați ar fi lovit de mai multe ori în zona capului, cu obiecte din lemn, persoana vătămată, provocându-i leziuni traumatice care necesită 45 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare și care i-au pus viața în primejdie”, au anunțat reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș.

Sâmbătă, 24 iunie,  cei doi inculpați au fost prezentați cu propunere de arestare preventivă, judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Timiș, care a admis propunerea și a dispus emiterea mandatelor de arestare preventivă pe numele acestora, pentru o perioada de 30 de zile.

Cercetările continuă în cauză, în vederea stabilirii tuturor împrejurarilor comiterii faptelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.