Tentativă de omor, la Bunea Mare. Agresorul a fost trimis în judecată

Individul, recidivist, care a atacat un bărbat, în zona rampei de încărcare lemne, situată pe un drum forestier în pădurea de pe raza localității Bunea Mare, aparținătoare de Făget, a fost trimis în judecată pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor, în stare de recidivă postcondamnatorie.

Victima a fost înjunghiată, cu un briceag, în braț și în spate, necesitând 30 de zile de îngrijiri medicale.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus prin rechizitoriu, trimiterea în judecată a inculpatului H.N., în stare de arest preventiv, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor în stare de recidivă postcondamnatorie.

„În rechizitoriul întocmit, procurorii au reținut că în data de 06.06.2021, în jurul orei 1800, în zona rampei de încărcare lemne situată pe drumul forestier al pădurii din localitatea Bunea Mare, inculpatul H.N. i-ar fi aplicat persoanei vătămate două lovituri cu un briceag, una în spate și una în antebrațul stâng, în urma cărora aceasta a suferit leziuni traumatice care i-au pus viața în primejdie și care au necesitat 30 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare”, au anunțat reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș.

Dosarul a fost trimis spre competentă soluţionare Tribunalului Timiş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.