Tentativă de omor, la Bara! Agresorul a fost trimis în judecată

Ancheta penală privindu-l pe bărbatul care a înjunghiat trei persoane, la Bara, a fost finalizată.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus, în 15 octombrie, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată a inculpatului Ș.I., cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor, precum și pentru două infracțiuni de lovire sau alte violențe. 

„La data de 27.06.2016, în jurul orei  13,20, inculpatului Ș.I, în timp ce se afla în fața unui imobilul din localitatea Bara, județul Timiș, pe fondul unor neînțelegeri anterioare privind pășunatul animalelor, a aplicat persoanei vătămate L.G.  o lovitură cu un briceag în zona axilei, producându-i mai multe leziunile traumatice (secțiune completă de arteră axilară, secțiune parțială nerv median și  secțiune completă nerv median și musculo cutanat) care au necesitat pentru vindecare un număr de 30  de zile de îngrijiri medicale și care au pus în primejdie viața victimei. Totodată, în cadrul aceluiași conflict, după înjunghierea victimei L.G., inculpatul a aplicat câte o lovitură de cuțit și persoanelor vătămate L.R.C. și C.G.D., acestea necesitând fiecare câte 7-8 zile de îngrijiri medicale pentru vindecarea leziunilor suferite”, se menționează în rechizitoriul întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș.

Dosarul a fost trimis spre competentă soluţionare Tribunalului Timiş.

Trimiterea în judecată reprezintă, conform Codului de procedură penală, o etapă a procesului penal ce constă în finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, în vederea judecării cauzei, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.