Tentativă de omor, cu… furca!

Un bărbat care a snopit în bătaie, cu o furcă, trei persoane, pe un câmp de la marginea Lugojului, a fost trimis în fața instanței. Dintre cele trei victime, una a suferit leziuni care i-au pus viața în primejdie.

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus, în 26 septembrie a.c., prin rechizitoriu, trimiterea în judecată a inculpatului Viorel Necula, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor.

Procurorii au anunțat că probatoriul administrat în cauză, în cursul urmăririi penale, a relevat faptul că, în după-amiaza zilei de 11 august 2016, în apropierea unei barăci improvizate situată pe un câmp aflat pe direcția de mers dinspre municipiul Lugoj spre localitatea Oloșag, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul Viorel Necula i-a aplicat persoanei vătămate G.I. mai multe lovituri cu o furcă în zona capului, lovituri în urma cărora persoana vătămată G.I. a suferit leziuni traumatice care au necesitat un număr de 40 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare și care i-au pus viața în primejdie.

Dosarul a fost trimis spre competentă soluţionare Tribunalului Timiş, au mai anunțat procurorii timișeni, menționând că trimiterea în judecată reprezintă, conform Codului de procedură penală, o etapă a procesului penal ce constă în finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, în vederea judecării cauzei, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.