Teatru pentru toți! Musical, pe scena Teatrului Municipal „Traian Grozăvescu”

Asociația CREAS organizează, în data de 26 martie, noi activități culturale dedicate publicului larg din Lugoj, în cadrul proiectului cultural “Teatru pentru toți”: două reprezentații ale unui spectacol inedit de teatru muzical, pe scena Teatrului Municipal „Traian Grozăvescu”.

Proiectul are caracter educativ, iar realizatorii spectacolului “Musical”, în care vor fi prezentate scene din spectacole de musical realizate de Asociația CREAS, vor avea o discuție cu publicul despre ce înseamnă un spectacol de musical, care este rolul muzicii și a versurilor într-un astfel de spectacol și ce particularități are genul musical în comparație cu teatrul dramatic.

Distribuția spectacolului este realizată din actori cu experiență în spectacole de teatru muzical și de teatru dramatic: Tania Popa, Mihai Bisericanu, Anca Florescu, Victor Bucur, Letiția Vlădescu, Silviu Mircescu și Daniel Burcea. Va acompania pianistul Alex Burcă.

Vor avea loc două reprezentații, una de la ora 16.00, dedicată în special elevilor de liceu și una de la ora 19.00, dedicată publicului larg.

Participarea publicului la spectacole este gratuită, dar pe bază de confirmare de participare, în limita locurilor disponibile. Rezervarea locurilor se poate face prin e-mail la adresa contact@asociatiacreas.ro sau office@ccmlugoj.ro. Termenul limită de înscriere este până vineri 22 martie, ora 18.00.

Spectacolul nu este recomandat copiilor sub 12 ani.

“Teatru pentru toți” este un proiect de educație prin teatru care se adresează elevilor,  cadrelor didactice și publicului larg din Lugoj și este implementat de Asociația Centrul Român pentru Educație Artistică și Socială – CREAS. Proiectul este finanțat în cadrul Investiției I5-1, C11 din Planul Național de Redresare și Reziliență și cofinanțat de Primăria Municipiului Lugoj.

 

Lugoj Expres Teatru pentru toți! Musical, pe scena Teatrului Municipal "Traian Grozăvescu" Teatrul Municipal „Traian Grozăvescu” Lugoj Teatru pentru Toți teatru muzical teatru Lugoj teatru spectacol Lugoj spectacol Primăria Municipiului Lugoj Musical Lugoj deatru dramatic asociația CREAS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.