Teatru pentru toți! 2000 de elevi din Lugoj merg gratuit la spectacolul cu piesa „Pinocchio”

Asociația Centrul Român pentru Educație Artistică și Socială – CREAS organizează, în zilele de 4 și 5 martie 2024,  noi activități social-educaționale în cadrul proiectului cultural „Teatru pentru toți”. 

Peste 2000 de elevi din ciclul primar din școlile din orașul Lugoj vor participa gratuit la reprezentațiile spectacolului de teatru de păpuși „Pinocchio” ce vor fi susținute de actorii Asociației CREAS din București pe scena Teatrului „Traian Grozăvescu” din Lugoj.

În paralel, un grup de elevi ai Școlii Gimnaziale „Anișoara Odeanu” participă la atelierul intitulat „Lectura la clasă”, susținut de actori din Timișoara. În urma atelierului va rezulta un spectacol lectură susținut de elevii participanți în cadrul festivalului de teatru pentru copii organizat de Școala Gimnazială „Anișoara Odeanu” în data de 11 martie 2024.

„Teatru pentru toți” este un proiect de educație prin teatru care se adresează elevilor,  cadrelor didactice și publicului larg din orașul Lugoj și este implementat de Asociația Centrul Român pentru Educație Artistică și Socială – CREAS. Proiectul este finanțat în cadrul Investiției I5-1, C11 din Planul Național de Redresare și Reziliență și cofinanțat de Primăria Municipiului Lugoj.

 

Lugoj Expres Teatru pentru toți! 2000 de elevi din Lugoj merg gratuit la spectacolul cu piesa "Pinocchio" Teatrul pentru toți Teatrul „Traian Grozăvescu” teatru de păpuși teatru spectacol Școala Gimnazială „Anișoara Odeanu” Lugoj proiect Primăria Municipiului Lugoj Pinocchio Lectura la clasă elevi din Lugoj asociația CREAS Asociația Centrul Român pentru Educație Artistică și Socială – CREAS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.