Tânăr din zona Făgetului, arestat preventiv pentru trafic de droguri

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Timișoara au dispus, miercuri, 16 iunie, reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui bărbat, în vârstă de 25 de ani, din județul Timiș, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

În cauză s-a reținut faptul că, în perioada 2018 – 2021, inculpatul a procurat și comercializat droguri de risc, către consumatori de astfel de substanțe, de pe raza județului Timiș.

Miercuri, 16.06.2021, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Timișoara împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Timișoara au efectuat o percheziție la domiciliul bărbatului din zona Făgetului, în urma căreia au fost ridicate aproximativ 100 grame fragmente vegetale susceptible a fi cannabis, 16 plante de cannabis în ghivece, în diferite stadii de dezvoltare, suma de suma de 5.800 de lei, două dispozitive de mărunţire, un cântar electronic şi un cort de culoare neagră prevăzut cu instalaţie de creştere a plantelor de cannabis indoor.

A doua zi, în 17.06.2021, Tribunalului Timiș a dispus arestarea preventivă a bărbatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” și al polițiștilor de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Făget.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.