Tânăr de 19 ani, prins cu 69 de pliculețe cu droguri

Un tânăr, în vârstă de 19 ani, a fost prins, pe o stradă din Lugoj, având asupra sa nu mai puțin de 69 de pliculețe de droguri.

„Joi, 28 februarie a.c., pe timpul desfăşurării unei acțiuni în municipiul Lugoj, un echipaj de jandarmerie din Gruparea Mobilă Timişoara a depistat o persoană care avea asupra sa substanţe interzise. Persoana se afla singură pe o stradă din municipiu, iar la vederea echipajului de jandarmi, a avut un comportament ce a atras atenția. Jandarmii au procedat la stabilirea identităţii acesteia, iar la percheziția corporală efectuată au fost găsite 69 pliculeţe din folie de material plastic având, în conţinut, o substanță vegetală de culoare verde-oliv, despre care există suspiciunea că are efect halucinogen”, a anunțat Gruparea Mobilă de Jandarmi Timișoara.

Pe numele tânărului, cu domiciliul în municipiul Lugoj, au fost întocmite acte de sesizare a organelor de urmărire penală, având în vedere faptul că reprezintă infracţiune „deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept”, în conformitate cu Legea nr. 143/2000, privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.