Sute de sancțiuni pentru șoferii indisciplinați

Polițiștii le-au pus gând rău șoferilor indisciplinați. Timp de patru zile, poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, reducerii riscului rutier pe drumurile naţionale, drumurile judeţene şi în localităţi, precum şi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive  şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

Cu acest prilej, poliţiştii au constatat 4 infracțiuni și au aplicat 607 sancţiuni contravenţionale, dintre care 147 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 78 pentru neutilizarea centurii de siguranţă.

Ca măsură tehnico-administrativă, au fost reţinute în vederea suspendării 57 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor şi pietonilor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, semnificaţiei luminii de culoare roşie a semaforului electric şi limitelor legale de viteză. De asemenea, au fost retrase 19 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii rutieri au anunțat că vor continua acţiunile și în weekend.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.