Sute de amenzi pentru șoferii indisciplinați

Poliţiştii timişeni au desfășurat, în weekend, o nouă acțiune cu scop preventiv-reactiv pe drumurile publice din județ.

Acțiunea a avut ca obiectiv prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente, reducerea riscului rutier pe drumurile naţionale, drumurile judeţene şi în localităţi, precum şi combaterea conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive şi impunerea respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

La acțiune au participat poliţişti de rutieră și ordine publică. Efectivele au acţionat pentru depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, identificarea persoanelor predispuse la comiterea de infracţiuni, depistarea persoanelor ce conduc autoturisme cu încălcarea legislaţiei privitoare la circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice.

Au fost verificate 1506 de autovehicule, fiind reținute un număr de 33 de permise de conducere. În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 432 de sancţiuni contravenţionale, majoritatea fiind pentru nerespectarea normelor rutiere, în valoare totală de 169.040 lei. Totodată în urma activităților desfășurate au fost depistate 17 infracțiuni flagrante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.