Străzile din centrul Lugojului, cuprinse într-un proiect de refacere a covorului asfaltic

Autoritățile lugojene au anunțat finalizarea proiectului privind lucrările de refacere a covorului asfaltic pe străzile din zona centrală a municipiului Lugoj.

Străzile cuprinse în proiect sunt: Ion Huniade, Coloman Wallisch, Bucegi, Cuza Vodă, Episcop dr. Ion Bălan, N. Bălcescu, Unirii, A. Șaguna, Piața Victoriei, V.V. Delamarina, 20 Decembrie 1989.

Proiectul va fi supus dezbaterii în Consiliul Local Lugoj.

„Adresez lugojenilor rugămintea de a manifesta înțelegere că după 30 de ani de folosință intensivă și zeci de plombări pe străzile din zona centrală a venit vremea să dăm jos toate aceste plombări și să aplicăm un strat de uzură nou pe toată suprafața acestor străzi. Lucrările vor consta în frezarea stratului de asfalt existent și turnarea unui nou strat de uzură după ce în prealabil vor fi reparate și aduse la nivel gurile de canal și rezolvate problemele de la infrastructură, respectiv gropi sau denivelări. În următorii 2 ani vom continua acest program de refacere a stratului de uzură pe carosabil în întreg orașul. Aducem pe această cale în atenția cetățenilor că persoanele care locuiesc pe străzile din zona centrală ce vor fi supuse reabilitării carosabilului și nu sunt racordate la utilități au posibilitatea să o facă în următoarele două luni, întrucât după aplicarea noului strat de uzură nu se va mai putea interveni pe carosabil pe o perioadă de 5 ani”, a declarat primarul Francisc Boldea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.