Strada Dunării se deschide circulației rutiere. Patru treceri pentru pietoni din centrul Lugojului vor fi desființate

Primăria Municipiului Lugoj a anunțat că începând de vineri, 8 septembrie 2017, se deschide circulației rutiere strada Dunării.

Pe această stradă situată lângă Școala Gimnazială nr. 3 se va circula doar într-un singur sens, de la strada 20 Decembrie 1989 către strada 13 Decembrie. Trecerea pentru pietoni de lângă  Școala Gimnazială nr. 3  a fost desființată.

Autoritățile lugojene intenționează să mai desființeze trei treceri pentru pietoni din zona centrală. Vizate sunt trecerile de pietoni de lângă Podul de Fier, de la fostul magazin Bumbacul și de la terasa din fața primăriei.

Prin această masură municipalitatea a anunțat că se dorește fluidizarea traficului rutier pe tronsonul Universitatea Europeană Drăgan – Podul de Fier.

Un comentariu la „Strada Dunării se deschide circulației rutiere. Patru treceri pentru pietoni din centrul Lugojului vor fi desființate

  • 8 septembrie 2017 la 10:07
    Permalink

    Bine gandit!! desi,eu ca sa trec inspre piata de exemplu si vin de pe mal dinspre cinematograf,trebuie sa merg pana la Banca Transilvania??

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.