Spitalul Municipal pune Lugojul în… Topul național al datornicilor

Municipiul Lugoj a ajuns și în… Topul național al datornicilor.

Potrivit datelor de la Ministerul de Finanțe, prezentate de stiripesurse.ro, Lugojul se află pe locul șapte în topul național cu situația plăților restante mai mari de 90 de zile înregistrate la nivelul bugetului general al unităţilor/subdiviziunilor administrativ-teritoriale, cu arierate de 4,13 milioane de lei.

Primarul Francisc Boldea a transmis un comunicat în care susține că Primăria Lugoj nu are niciun fel de datorii și că singurele datorii mai vechi de 90 de zile existente la nivelul unității administrativ-teritoriale sunt cele ale Spitalului Municipal Lugoj.

„Primarul Municipiului Lugoj aduce la cunoștință faptul că în ultima perioadă au apărut în presă și au fost preluate de politicieni locali denaturări privind presupuse datorii ale Primăriei Municipiului Lugoj. Pe această cale doresc să informez opinia publică că nu există în acest moment niciun fel de datorii ale Primăriei Municipiului Lugoj. Singurele datorii mai vechi de 90 de zile existente la nivelul unității administrativ-teritoriale sunt cele ale Spitalului Municipal Lugoj, ordonator de credit, care are arierate în valoare de 4.125.607 lei”, se menționează în comunicatul semnat de primarul Francisc Boldea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.