Spitalul Municipal Lugoj menține restricțiile pentru pacienți și în starea de alertă

Conducerea Spitalului Municipal „Dr. Teodor Andrei” din Lugoj a anunțat că menține și în perioada stării de alertă restricțiile de acces în spital, atât pentru pacienți, cât și pentru aparținătorii acestora.

„Se interzice accesul aparținătorilor (vizitatorilor) în incinta spitalului. Consultațiile din ambulatoriile de specialitate vor fi efectuate după o programare telefonică prealabilă (cu cel puțin 24 de ore înainte), începând cu data de 18.05.2020, la numărul de telefon 0256354912, în intervalul orar 07.30-13.00, de luni până vineri. În cazul pacienților care au nevoie de însoțitor, se permite accesul unei singure persoane pentru însoțire. Eliberarea prescripțiilor pentru afecțiuni cronice se va face conform metodologiei actuale”, au anunțat reprezentanții Spitalului Municipal Lugoj.

De asemenea, în cazul urgențelor medico-chirurgicale, pacienții sunt rugați să se adreseze Compartimentului de Primiri Urgențe (UPU), respectând triajul epidemiologic și timpii de așteptare, iar persoanele care se adresează sediului CAS, din incinta spitalului, sunt rugate să sune la numărul de telefon 0736/203656.

Toți pacienții care se adresează Spitalului Municipal Lugoj vor purta obligatoriu mască și mănuși, respectând triajul epidemiologic și indicațiile personalului medical.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.