Spitalele din Lugoj și Făget primesc bani de la Consiliul Județean pentru aparatură medicală

Șase spitale orășenești din județul Timiș vor beneficia de câte 250.000 de lei, foduri nerambursabile, pentru achiziția de aparatură medicală.

Banii vor fi alocați de către Consiliul Județean Timiș, printr-o schemă de minimis.

În urma evaluării proiectelor, vor beneficia de sprijin financiar Spitalul Municipal „Dr. Teodor Andrei” Lugoj, Spitalul Orășenesc Făget, Spitalul Municipal Timișoara, precum și spitalele din Sânnicolau Mare, Jimbolia și Deta.

„În premieră pentru Timiș, am reușit să punem la punct o schemă de minimis pentru finanțarea spitalelor orășenești astfel că 6 unități vor beneficia de câte 250.000 de lei, fonduri nerambursabile, pentru achiziția de aparatură medicală. Consiliul Județean Timiș a finalizat, prin comisia de selecție și evaluare a proiectelor, analiza dosarelor depuse și a decis că fiecare dintre cele 6 spitale – Clinic Municipal de Urgență Timișoara, Municipal Lugoj, Orășenesc Sânnicolau Mare, Jimbolia, Deta și Făget – va beneficia de sprijinul financiar nerambursabil. Fondurile disponibile pentru accesare erau de 1,5 milioane de lei. Urmează semnarea contractelor și achiziția astfel că pacienții din Timiș vor putea conta pe servicii medicale mai bune”, a anunțat Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș.

Un comentariu la „Spitalele din Lugoj și Făget primesc bani de la Consiliul Județean pentru aparatură medicală

  • 11 iulie 2019 la 14:36
    Permalink

    UN RMN ESTE MAI MULT DECAT NECESAR LA LUGOJ SI BINEINTELES SA FUNCTIONZE SI IN WEEKEND ALTFEL NU AR MAI MURI OAMENI CU ZILE IN ACEST SPITAL..CA SA NU MAI VORBIM DE ANALIZE UNDE LEUCOCITELE IES PERFECT IAR PACIENTUL MOARE DUPA OPERATIE DATORITA SUPRAINFECTARII CORPULUI..

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.