Spectacol caritabil: Cântăm din suflet pentru suflet

Ansamblul Folcloric „Perla Banatului” organizează un nou spectacol caritabil, de această dată pentru un tânăr lugojean, Nicolae Baciu, de 26 de ani, diagnosticat recent cu tumoră mediastinală în stare avansată, care are nevoie de peste 15.000 de euro pentru tratament într-un spital din Viena.

Spectacolul se va desfășura sub genericul „Cântăm din suflet pentru suflet” și va avea loc marți, 10 august, de la ora 17, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Lugoj, iar biletul de intrare costă 25 de lei.

Invitați speciali sunt soliștii Nicoleta Voica, Doru Petrean, Diana Sălagea, Florin Boita, Ramona Ilieș Drăgan, Ionică Ivan, Andrada și Marinică Paul, Vasi Secman, Dana Anghel Șugar, Adela Jurchescu.

Pe scenă vor urca și soliștii Cristi Nechita, Lavinia Lucian, Nicolaie Brânzei, Adriana Scorobete, Dariana Dumitrescu, Aiana și Ianis Rada, Cosmin Ion, Iliana Pătrașcu și Sorina Bălan Laszlo, precum și Ansamblul Junii Gugulani, din Caransebeș.

Vor încânta publicul prezent și instrumentiștii Petrică Ștefan, Gabi Șugar, Puiu Băban și Cosmin Pavel din Verona, Florin Codreanu, Cristi Grasu, Nicolas Rădulescu, Florin Huțanu, Patrik Voichescu și Boran Zbăgan.

Toți cei care doresc să întindă o mână de ajutor pot face donații în contul lui Nicolae Baciu, IBAN: RO28RZBR0000060016852669, deschis la Raiffeisen Bank sau în contul RO21BTRLRONCRT0P90058901, de la Banca Transilvania, titular Maria Aura Baciu.

 

Lugoj Expres Spectacol caritabil: Cântăm din suflet pentru suflet tratament spital din Viena spectacol caritabil Ramona Ilieș Drăgan Nicoleta Voica Nicolae Baciu Lugoj donații Casa de Cultură a Sindicatelor Cântăm din suflet pentru suflet Ansamblul Perla Banatului ajutor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.