Spectacol caritabil! Actorii lugojeni vor juca pentru Patrick

Actorii Teatrului Municipal „Traian Grozăvescu” din Lugoj vor susține o nouă reprezentație cu piesa „Hangița”, de Carlo Goldoni, în regia Mariei Voronca.

De această dată, actorii lugojeni – Ileana Carmen Căprariu-Nemecsek, Loredana Lupescu, Cristina Velici, Lăcrămioara Bercean, Maria Rogobete, Tudor Trăilă, Ilie Constantin, Constantin Goloșie, Cristian Alexandru, Cristian Ioschici – vor  juca pentru Patrick Ionesc, un băiețel de șase ani și jumătate, din localitatea Jabăr, care a fost diagnosticat cu o formă de leucemie și a avut nevoie de un transplant de măduvă. Patrick a fost operat de urgență la o clinică din Turcia, iar familia trebuie acum să plătească intervenția chirurgicală – 80.000 de euro, precum și tratamentul post-operator.

Spectacolul caritabil, organizat la inițiativa actriței Maria Rogobete, membră a Clubului Lions Ana Lugojana, va avea loc marți, 19 aprilie, de la ora 19, pe scena Teatrului Municipal „Traian Grozăvescu”.

Participarea la spectacol se face pe baza invitațiilor cu loc, iar spectatorii vor dona pentru Patrick, după posibilități, în urna amplasată în incinta Teatrului Municipal „Traian Grozăvescu”.

Cei care doresc să doneze pentru Patrick o pot face și prin SMS, trimițând un mesaj cu textul „Patrick” la numărul 8832 (costul unui mesaj – 2 euro).

De asemenea, donații se pot face și prin transfer bancar, în conturile Asociaţiei ,,Salvează o inimă” (cu mențiunea numelui copilului – Patrick Ionesc):

  • RO05BTRL00701205W82870XX (cont în lei),
  • RO28BTRLEURCRT00W8287001 (cont în Euro),
  • RO68BTRLUSDCRT00W8287001 (cont în dolari).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.