Spălarea și igienizarea rețelelor de apă. Presiune scăzută, în mai multe localități

Aquatim efectuează, în perioada 19 – 25 august, lucrări de spălare și igienizare a rețelelor de distribuție și a rezervoarelor de înmagazinare a apei din mai multe localități din județ.

Astfel, joi, 19 august, între orele 8-16, lucrările se vor desfășura în Făget, iar pe durata acestora presiunea apei va fi scăzută.

Presiunea apei va fi scăzută și în Ohaba – Forgaci, în 19 august, între orele 9-12 și în Boldur, în zilele de 19 și 20 august, între orele 8-15.

Tot în data de 19 august, între orele 9-15, se va întrerupe furnizarea apei în Butin și Percosova, iar vineri, 20 august, între orele 9-15, se va întrerupe în Șemlacu Mare și Șemlacu Mic. Presiune scăzută va fi și în localitatea Cenad, în zilele de 24 și 25 august, între orele 9-14.

„Spălarea conductelor din rețeaua de distribuție urmărește să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și este o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de apă. La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată”, precizează reprezentanții Aquatim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.