Sondaj de opinie: Cât de mulțumiți sunteți de activitatea administrației publice locale a municipiului Lugoj?

Președintele PNL Lugoj, Claudiu Buciu, a lansat, pe site-ul de socializare Facebook, un sondaj de opinie, urmând exemplul șefului său de partid, Nicolae Robu, primarul liberal al Timișoarei.

Cu acest prilej, Claudiu Buciu (care și-a anunțat intenția de a candida la următoarele alegeri pentru funcția de primar al Lugojului) vrea să afle părerea internauților cu privire la principalele teme de interes local.

„Nu ajunge să votăm odată la patru ani conducerea orașului, acordând încredere oarbă unei anumite persoane sau echipe! Este extrem de important să știm în timp real ce decide conducerea administrației locale cu privire la soarta comunității noastre. Deciziile greșite sau inoportune ale administrației locale ne pot costa enorm și chiar pot avea, în unele cazuri, consecințe iremediabile. Dorim să vă consultăm cu privire la deciziile care influențează major viața comunității noastre pentru a putea susține în fața actualei administrații exact ceea ce cred și lugojenii că este necesar și oportun”, susține Claudiu Buciu.

Liberalul vrea să află părerea lugojenilor despre: starea drumurilor și traficul auto din Lugoj, calitatea parcurilor, condițiile în care învață copiii din municipiu, condițiile de tratament din cadrul Spitalului Municipal Lugoj, serviciile  oferite de Primăria Municipiului Lugoj, activitatea culturală din municipiu, modul în care administrația publică se îngrijește de activitățile sportive, activitatea primarului municipiului Lugoj în cei 10 ani de mandat. Totodată, lugojenii sunt întrebați și dacă mâine ar fi alegeri locale primarul actual și echipa lui ar merita să primească încă un mandat, precum și cu ce formațiune politică ar vota pentru desemnarea unui nou Consiliu Local.

Găsiți AICI sondajul postat de Claudiu Buciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.