Șoferul care a omorât un copil și doi adulți pe autostrada A1, arestat preventiv pentru 30 de zile

Adrian Ioan Vasiliu, șoferul din Românești care a provocat teribilul accident de pe autostrada A1, în care un copil de 5 ani și doi adulți și-au pierdut viața, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. 

Bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice când a intrat  cu mașina pe contrasens, pe autostradă, și a izbit frontal autoturismul în care se aflau cinci persoane.

În urma impactului deosebit de violent, doi adulți au fost uciși pe loc, iar doi copii au ajuns în comă la spital. Din nefericire, unul dintre ei s-a stins din viață la spital.

După ce a provocat accidentul, șoferul a fugit pe jos de la fața locului și a fost găsit de polițiștii din Făget cinci ore mai târziu, pe un câmp din apropierea căii ferate, în localitatea Susani. Avea o alcoolemie de 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Adrian Ioan Vasiliu a ajuns în arestul poliției, unde își va petrece următoarele 30 de zile, fiind cercetat pentru comiterea a patru infracțiuni: ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, fugă de la locul accidentului și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.