Șoferiță prinsă drogată la volan și cu țigări de contrabandă în mașină

Polițiștii din Lugoj au depistat, în trafic, la un control de rutină, o șoferiță care a urcat drogată la volan, iar în mașină avea câteva sute de țigări de contrabandă.

„La data de 04 noiembrie a.c., polițiștii Biroului Rutier Lugoj au depistat în trafic, pe strada Gheorghe Doja, din Lugoj, un autoturism condus de o femeie, în vârstă de 31 de ani. În urma testării cu aparatul din dotare a conducătoarei auto au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, femeia fiind condusă la o unitate spitalicească, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

De asemenea, în urma efectuării controlului autovehiculului ar fi fost găsită cantitatea de 800 de țigarete, produse accizabile, deținute în afara antrepozitului fiscal.

Întreaga cantitate de 800 de țigarete a fost ridicată de polițiști, în vederea indisponibilizării, iar persoana a fost sancționată contravențional, cu amendă în valoare de 20.000 lei, conform Legii 227/2015, privind Codul fiscal.

Totodată, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive”, au anunțat reprezentanții IPJ Timiș.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.