Șoferiță, oprită în trafic, la Lugoj: „Băi tâmpitule, nu sunt beată! Sunt persoană publică!”

O șoferiță, oprită în trafic de polițiștii din Lugoj, pentru că nu ar fi acordat prioritate la o trecere pentru pietoni, s-a luat la ceartă cu oamenii legii, după ce a fost pusă să sufle în etilotest, iar rezultatul a indicat că a consumat băuturi alcoolice.

Șoferița, extrem de agitată, l-a făcut „tâmpit” pe agentul de la rutieră și chiar a încercat să plece în forță, astfel că, pentru a o opri, polițistul a fost nevoit să-i scoată cheia din contact.

„Zău, eu am băut? Întreabă-i cât am băut… O bere, da? Și? Băi tâmpitule, eu nu sunt beată. (…) Cum să dau peste cineva, tâmpitule, că nu sunt beată! Dacă bei o bere în Germania, ai voie să conduci”, i-a strigat femeia polițistului.

”Culmea tupeului la această doamnă care a recunoscut că a băut „o bere” pentru ca „dacă bei o bere, în Germania ai voie sa conduci”. Probabil la fel s-a gândit şi premierul Cîţu când a condus beat, dacă bei 7-8 beri poţi să te urci la volan. Vizibil deranjată că si-au permis să o legitimeze, aceasta a început să îi înjure pe colegii noştri și să le ceară să o lase în pace, întrucât este o persoană publică. Aceasta fusese oprită în trafic de colegii noştri după ce consumase alcool şi se urcase la volan aseară în localitatea Lugoj din judeţul Timiş. Pentru că a vrut să se simtă ca în Germania, femeia a rămas pieton acum, având timp suficient să se gândească la câte beri are voie sa consume”, au transmis cei de la Sindicatul polițiștilor Europol.

Șoferița a rămasă fără permis pentru trei luni, dar s-a ales și cu o amendă și cu un dosar penal pentru că a condus băută.

Reacția șoferiței, AICI

Lugoj Expres Șoferiță, oprită în trafic, la Lugoj: "Băi tâmpitule, nu sunt beată! Sunt persoană publică!" trafic șoferiță agitată șoferiță nu sunt beată fără permis ceartă băuturi alcoolice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.