Șoferi beți și drogați, prinși la volan, pe străzile din Lugoj

Polițiștii rutieri au desfășurat noi acțiuni pentru prevenirea și combaterea consumului de droguri sau alte substanțe interzise la volan, precum și pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice.

Cu acest prilej, sâmbătă, 25 noiembrie, în jurul orei 21:00, polițiștii municipiului Lugoj au oprit pentru control, pe strada C. Wallisch, un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 28 de ani.

„În urma testării cu aparatul din dotare a tânărului de 28 de ani, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, tânărul fiind condus la o unitate spitalicească, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise”, au anunțat reprezentanții IPJ Timiș.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa substanțelor psihoactive.

După câteva ore, duminică, 26 noiembrie a.c., în jurul orei 04:30, polițiștii Biroului Rutier, au oprit pentru control, pe DN 68 A, în municipiul Lugoj, un autoturism condus de către un tânăr, în vârstă de 20 de ani.

„În urma testării conducătorului auto cu aparatul din dotare, a rezultat o alcoolemie de 0,78 mg/l în aerul expirat”, au transmis polițiștii.

În acest caz, pe numele șoferului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.