Șoferi beți și drogați, depistați de polițiștii lugojeni

Polițiștii lugojeni au depistat mai mulți șoferi care au urcat la volan după ce au consumat băuturi alcoolice sau substanțe psihoactive.

Sâmbătă, 18 noiembrie, pe străzile din municipiu Lugoj au fost depistați doi conducători auto care se aflau sub influența băuturilor alcoolice și substanțelor psihoactive.

În urma testării cu aparatul din dotare, pentru un bărbat în vârstă de 46 de ani a rezultat o valoare 0,98 mg/ l alcool pur în aerul expirat. În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

În cazul unui alt bărbat, în vârstă de 31 de ani, care a fost testat cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Tot sâmbătă, în localitatea Herendești a fost depistat un alt bărbat, în vărstă de 37 de ani, sub influența băuturilor alcoolice, care se afla la volanul unui autovehicul. În urma testării cu aparatul din dotare, a rezultat o valoare de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. Și în acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.