Șofer vitezoman, prins că circula cu 213 km/h pe autostrada A1

Un șofer vitezoman a fost amendat și s-a ales și cu un dosar penal, după ce a fost depistat că a circulat pe autostrada A1 cu 213 km/h.

Polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Deva-Nădlac, în cadrul acțiunii ROADPOL, desfășurată la nivel național, derulează mai multe acțiuni de monitorizare a vitezei de deplasare pe autostradă.

În cadrul activităților, în ziua de 19 aprilie a.c., a fost depistat pe A1, la km. 573, un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani, cetățean maghiar, care se deplasa cu viteza de 213 km./h., pe o porțiune de drum unde viteza maximă este limitată la 100 km./h..

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru 120 de zile.

Totodată, în urma verificărilor, s-a stabilit că cel în cauză deține permis de conducere emis de autoritățile S.U.A., neavând un permis de conducere internațional, conform reglementărilor în vigoare. Pe numele celui în cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 335 alin. 2 Cod Penal.

Lista țărilor pentru care NU este necesar permisul internațional de conducere, pentru a conduce vehicule pe teritoriul României se regăsește în tabelul de mai jos.

 

Lugoj Expres Șofer vitezoman, prins că circula cu 213 km/h pe autostrada A1 vitezoman șofer vitezoman ROADPOL dosar penal cetățean maghiar autostrada A1 amendă 213 km/h

Lugoj Expres Șofer vitezoman, prins că circula cu 213 km/h pe autostrada A1 vitezoman șofer vitezoman ROADPOL dosar penal cetățean maghiar autostrada A1 amendă 213 km/h

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.