Serată culturală Ariergarda, la Casa Bredicenilor

Casa Bredicenilor din Lugoj va găzdui vineri, 20 septembrie, de la ora 18, o nouă „Serată culturală Ariergarda”, sub genericul „Patrimoniul bănățean prin turism, istorie și muzică”.

La acest eveniment cultural participă, din Timișoara, scriitorii Daniel Vighi, Ovidiu Forai și Ioan Gropșian, manager în turism, iar din Lugoj, scriitorul și jurnalistul Cristian Ghinea, care va susține o prelegere despre municipiul de pe malurile Timișului.

În cadrul evenimentului, moderat de Teodora Idvoreanu, de la Radio Timișoara, scriitorul Daniel Vighi va vorbi despre expediția la Polul Nord, cu prezentarea deosebirii dintre o expediție față de o excursie.

Evenimentul mai cuprinde: momente muzicale clasice cu elevii Patricia Roșca și Ilinca Pfeiffer, de la Școala Gimnazială de Muzică „Filaret Barbu” din Lugoj, un târg de carte bănățeană și o tombolă de carte bibliofilă.

Lugoj Expres Serată culturală Ariergarda, la Casa Bredicenilor turism srată culturală Polul Nord patromoniul bănățean muzica Lugoj istorie expediție Casa Bredicenilor Ariergarda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.