Senatorul Alina Gorghiu și managerul Spitalului Județean din Timișoara, Raul Pătrașcu, au votat la Lugoj

Fostul președinte al Partidului Național Liberal, Alina Gorghiu, care candidează pentru un nou mandat de senator în Timiș, și-a exprimat votul la alegerile parlamentare, în această dimineață, în secția de votare de la Școala Gimnazială Nr. 1 din Lugoj, alături de primarul Claudiu Buciu și de managerul Spitalului Județean din Timișoara, Raul Pătrașcu.

“Pentru mine este o responsabilitate enormă că votez astăzi în Lugoj pentru lista de parlamentare, pentru că înseamnă începutul de colaborare pentru cel puțin 4 ani, între viitorul legislativ și noua administrație locală a Lugojului, administrația județeană Timiș, președintele României și viitorul guvernal României. Am avut astăzi și o dimensiune negativă a votului: am votat împotriva celor care au mințit acum patru ani, împotriva celor care au constituit, după toate minciunile din 2016, o majoritate toxică în parlament și au urmărit doar bbifarea agendei personale și nu interesul românilor care i-au votat. Am votat însă cu inima pentru proiectul de dezvoltare a României, pentru o majoritate sănătoasă la cap, pentru un proiect coerent care să ducă România în rândul țărilor europene civilizate. Am votat investiții, pentru familiile active, pentru femeile din România care trebuie să fie mult mai bine reprezentate și pentru un Banat dezvoltat. Mi-aș dori să văd, după acest vot, patru ani de liniște, pentru că România are nevoie de proiecte coerente, de dezvoltare, de o politică făcută cu bun simț și decență, iar lucrurile acestea se pot întâmpla dacă astăzi o majoritate consistentă prezentă la vot va da șansa celor care, în ultimul an, într-o perioadă de criză sanitară, au reușit să țină țara pe făgașul normal și au livrat proiecte concrete, nu gogoși și povești, așa cum au livrat alții în trei ani de guvernare. Le urez succes colegilor ei, le doresc succes tuturor celor care vin la vot și îi rog pe toți cetățenii să vină să voteze pentru că fiecare vot contează. A sta acasă înseamnă să dai girul aceleiași majorități toxice pe care nu ne-o mai dorim”, a declarat, la ieșirea de la urne, senatorul Alina Gorghiu.

La rândul său, Raul Pătrașcu, managerul Spitalului Județean din Timișoara, a declarat că a ales să voteze la Lugoj pentru că a vrut să-și arate „susținerea și prețuirea față de un om care a făcut și face foarte multe pentru județul Timiș” – senatorul Alina Gorghiu.

„Am decis să vin la Lugoj să votez pentru că am ținut să-mi arăt susținerea și prețuirea față de un om care a făcut și face foarte multe pentru județul Timiș, mai multe decât majoritatea celorlalți candidați de pe alte liste. Este vorba de doamna Alina Gorghiu. Noi, în această perioadă, ca și profesioniști în domeniul sanitar, nu am vorbit foarte mult despre guvernul actual. A fost o luptă acerbă timp de 9 luni de zile în care am fost pe baricade, pentru că asta a fost, este și va fi datoria noastră. Noi am depus un jurămât. Iar noi știm că oameni precum doamna Alina Gorghiu, domnul Claudiu Buciu, oameni precum colegii din instituțiile locale și cele centrale, precum Nelu Tătaru, Lodovic Orban sau președintele Iohannis, ne-au fost alături (…) Am votat pentru o Românie care să meargă înainte cu oameni asumați și la bine, dar mai ales la greu, pentru că e foarte ușor să critici de pe margine, dar e mult mai greu când te confrunți cu o astfel de criză. Am votat pentru ca astfel de oameni să poată să ne ajute pe viitor și să putem să construim alături de ei un sistem de sănătate pe care îl merităm”, a declarat Raul Pătrașcu, managerul Spitalului Județean Timișoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.