Seminar național de Aikido Aikikai, la Lugoj

La Lugoj va avea loc, în perioada 13-15 octombrie 2023, un seminar național de Aikido Aikikai, organizat de Asociația Club Sportiv „Wago-Kan” din Lugoj, condusă de sensei Daniel Rogobete, împreună cu Fundația Română de Aikido Aikikai.

Stagiul de pregătire din acest an va fi condus de sensei Dorin Marchiș (6 dan) și sensei Iulian Perpelici (6 dan), președintele și vicepreședintele Fundaţiei Române de Aikido-Aikikai, organizaţie fondată în anul 1997 și recunoscută de Aikikai Hombu Dojo.

Antrenamentele vor avea loc la Sala de Sport Lavinia Miloșovici, vineri, 13 octombrie, orele 19:30-21:30, și sâmbătă, 14 octombrie, orele 10-12 și 17-19, fiind urmate de sayounara party, într-o locație din apropiere de Lugoj.

Aikido este o sinteză a artelor marţiale şi a metodelor de luptă japoneze, care conţine tehnici de autoapărare extrem de eficiente împotriva atacurilor mai multor agresori. Această disciplină sportivă se poate practica la orice vârstă, de copii, femei sau bărbaţi, pentru că nu depinde foarte mult de aptitudinile fizice ale practicantului, ci de înţelegerea, mintea şi spiritul său.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.