Șeful Poliției Locale Lugoj a obținut, în instanță, dreptul de a candida la alegerile locale, pe listele Pro România

La Tribunalul Timiș s-a judecat, astăzi, apelul formulat de Florin-Nistor Dumitru și Parchetul de pe lângă Judecătoria Lugoj împotriva sentinței pronunțate de Judecătoria Lugoj, prin care au fost anulate candidaturile șefului Poliției Locale Lugoj la funcțiile de primar și consilier local, pe listele Pro România.

Conform hotărârii nr. 1073/22 august 2020, instanța a „schimbat total” sentința emisă de Judecătoria Lugoj și a respins contestația formulată de organizația PSD Lugoj „împotriva pârâtului Dumitru Florin-Nistor, având ca obiect contestarea candidaturii”.

Iată soluția pe scurt a completului de judecată: „Admite apelurile formulate de către apelanţii Dumitru Florin – Nistor şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Lugoj împotriva SC nr. 2785/2020, pronunţate de Judecătoria Lugoj în dosarul 3150/252/2020, în contradictoriu cu intimata Organizaţia Municipală a Partidului Social Democrat Lugoj, sens în care: Schimbă în tot sentinţa apelată şi, în consecinţă: Respinge contestaţia formulată de reclamanta Organizaţia Municipală a Partidului Social Democrat Lugoj împotriva pârâtului Dumitru Florin – Nistor, având ca obiect contestarea candidaturii. Definitivă. Pronunţată azi, 22 august 2020. Pronunţarea are loc prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.