Se oprește apa în mai multe localități

Aquatim efectuează, în această săptămână, lucrări de spălare și igienizare a rețelelor de distribuție a apei în mai multe localități din Timiș.

Marți, 9 noiembrie, se efectuează lucrări în Ohaba-Forgaci și Boldur, iar miercuri, 10 noiembrie, în intervalul orar 8-15, se vor spăla și igieniza rețelele în Petroasa Mare și Chevereșu Mare. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută.

Tot miercuri, 10 noiembrie, între orele 9-12, se va opri furnizarea apei în Buziaș, pe strada Avram Iancu – parțial, din cauza lucrărilor de conexiune a noii rețele în căminele de vane.

Joi, 11 noiembrie, se vor spăla și igieniza rețelele de distribuție în Dragșina, iar vineri, 12 noiembrie, în Colonia Pini 2 și Vucova.

În perioada 10-12 noiembrie, zilnic între orele 9-15, în localitățile Bazoș și Petrovaselo se va opri furnizarea apei pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție. Pe tronsonul pe care se spală rețeaua apa va fi tulbure, iar în rest alimentarea cu apă va fi întreruptă.

„Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție”, spun cei de la Aquatim.

Când apa revine la robinete, este posibil să fie tulbure pentru o perioadă scurtă de timp. De aceea, cetățenilor le este recomandat să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Consumatorii sunt, de asemenea, sfătuiți să-și facă provizii de apă pe perioada anunțată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.