Se înmulțesc cazurile de COVID-19, în zona Făgetului

Noi cazuri de COVID-19 au fost înregistrate într-o localitate aparținătoare orașului Făget.

După cum a anunțat Marcel Avram, primarul orașului Făget, este vorba de două persoane din localitatea Jupânești.

„Din păcate încă două cazuri confirmate la noi în localitate. Este vorba de două persoane din Jupânești. De asemenea, ținând cont că una din persoanele confirmate la sfârșitul săptămânii lucra la o firmă cu mai mulți angajați, chiar dacă nu avem atribuții în acest sens, i-am recomandat directorului de acolo ca, preventiv, să întrerupă pentru o săptămână activitatea și mă bucur că așa a procedat”, a anunțat Marcel Avram.

Primarul din Făget a transmis și o veste bună: tânărul din Brănești, care a fost primul caz confirmat de coronavirus în zonă, s-a vindecat și a fost externat din spital, dar va trebui să stea în izolare la domiciliu încă 14 zile.

„Primului pacient confirmat i s-au făcut teste două zile la rând și au ieșit negative, el este acum acasă, trebuie să respecte procedura de a mai sta 14 zile în izolare, iar abia apoi va fi declarat oficial vindecat. De asemenea, am înțeles că la încă două din primele persoane infectate le-a ieșit primul test negativ, urmând ca să mai facă unul și dacă iasă la fel să li se dea și lor drumul acasă. Să îi ajute Dumnezeu să se întoarcă toți cu bine acasă!”, a mai menționat primarul Marcel Avram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.